
Bestemors fiskekaker
Hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt. Prøv bestemors variant sammen med brød, bacon, revet gulrot og kokt egg. Husk at fiskekaker også egner seg ypperlig som grillmat på tur!
Ingredienser
4 porsjoner
-
600 g
-
2 tssalt
-
1 dlmelk
-
1 dlmatfløte
-
1,5 sspotetmel
-
3 ssgressløk
-
pepper
-
smør
Tilbehør
-
brød
-
bacon
-
gulrot
-
egg
Fremgangsmåte
- Kjør hysefilet og salt godt sammen i foodprossessoren.
- Spe med melk og fløte til en jevn farse.
- Tilsett potetmel og gressløk.
- Smak til med nykvernet sort pepper.
- Form kakene med en spiseskje og stek dem ferdig på moderat temperatur i en stekepanne.
Server fiskekakene på godt fersk brød med stekt bacon, kokte gulrøtter og kokt egg.
Tips:Du kan også bruke seifilet, torskefilet eller lyrfilet i denne oppskriften. Pass på at foodprosessor og ingrediensene er iskalde mens du jobber.