Bestemors-fiskekaker large

Bestemors fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt. Prøv bestemors variant sammen med brød, bacon, revet gulrot og kokt egg. Husk at fiskekaker også egner seg ypperlig som grillmat på tur!

Ingredienser

4 porsjoner

  • 600 g
  • 2 ts
    salt
  • 1 dl
    melk
  • 1 dl
    matfløte
  • 1,5 ss
    potetmel
  • 3 ss
    gressløk
  • pepper
  • smør

Tilbehør

  • brød
  • bacon
  • gulrot
  • egg

Fremgangsmåte

  • Kjør hysefilet og salt godt sammen i foodprossessoren.
  • Spe med melk og fløte til en jevn farse.
  • Tilsett potetmel og gressløk.
  • Smak til med nykvernet sort pepper.
  • Form kakene med en spiseskje og stek dem ferdig på moderat temperatur i en stekepanne.

Server fiskekakene på godt fersk brød med stekt bacon, kokte gulrøtter og kokt egg.

Tips:Du kan også bruke seifilet, torskefilet eller lyrfilet i denne oppskriften. Pass på at foodprosessor og ingrediensene er iskalde mens du jobber.