Bb2 R8508 1

Ceviche med hyse

En varmende salat.

Ingredienser

4 porsjoner

Avokadokrem

  • 2 stk
    Avokado
  • 1 stk
    Lime
  • 2ss
    Korander finhakket
  • Salt

Tilbehør

  • 100g
    Cherrytomater gode
  • 1 stk
    Chili rød
  • 1 stk
    Chili grønn
  • Korander

Fremgangsmåte

1. Ha avocado kjøttet i en blender og tilsett koriander, limesaft og salt. Miks sammen til en glatt krem.

2. Kutt tomater i små biter eller ringer. Snitt chili tynt og bland med tomatene.

3. Skjær hyse i fine små terninger og bland sammen med finsnittet chili. Mariner med limesaft i 3-4 minutter før servering. Smak til med salt.

4.Server hyse-cevich som en salat med avocado, tomat, chili og koriander.

Foto: Tove Lise Mossestad og oppskrift: Smak av kysten