
Gratinerte sjøkreps
Gratinerte sjøkreps - et festmåltid sommer og vinter. Passer perfekt som forrett eller hovedrett.
Ingredienser
4 porsjoner
-
1kg
Marinade
-
2 ssMajones
-
2 tsSennep
-
0,5 tsSalt
-
2 feddHvitløk, presset
-
1 dlSoyaolje
-
1 dlHvitvin, tørr
-
1 mlTimian
-
6 stkHvite pepperkorn, malte
-
2 stkDill, frisk
Fremgangsmåte
- Del krepsen på langs og ta ut magesekk og tarm.
- Knekk klørne og legg krepsen i en langpanne.
- Bland sammen ingrediensene til marinaden, og kjør den jevn i en food processor.
- Fordel marinaden over krepsen, og la den marinere i kjøleskap i minst en time.
- Grilles i ovn ved 250 °C i ca. 10 minutter eller på grillen i 2-3 min.
Server med toast og blandet salat.
3iuka