Sjorkreps Gratinerte  Tome Haga Sjomatradet

Gratinerte sjøkreps

Gratinerte sjøkreps - et festmåltid sommer og vinter.

Ingredienser

4 porsjoner

Marinade

  • 2 ss
    Majones
  • 2 ts
    Sennep
  • 0,5 ts
    Salt
  • 2 fedd
    Hvitløk, presset
  • 1 dl
    Soyaolje
  • 1 dl
    Hvitvin, tørr
  • 1 ml
    Timian
  • 6 stk
    Hvite pepperkorn, malte
  • 2 stk
    Dill, frisk

Fremgangsmåte

  • Del krepsen på langs og ta ut magesekk og tarm.
  • Knekk klørne og legg krepsen i en langpanne.
  • Bland sammen ingrediensene til marinaden, og kjør den jevn i en food processor.
  • Fordel marinaden over krepsen, og la den marinere i kjøleskap i minst en time.
  • Grilles i ovn ved 250 °C i ca. 10 minutter.

Server med toast og blandet salat.

3iuka