Gravet-kveitecarpaccio large

Gravet kveitecarpaccio

Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Denne oppskriften på Carpaccio krever forarbeid dagen før men er ellers enkel å lage og smaker nydelig.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 200 g
  • 1 ts
    salt
  • 1 ts
    sukker
  • 8 stk
    cherrytomat
  • 8 stk
    oliven sort
  • 1 ts
    olivenolje
  • 1 ts
    balasmicoeddik
  • pepper
  • timian frisk
  • salat småbladet

Fremgangsmåte

  • Dryss salt, sukker og litt timian over kveitefileten.
  • La kveitefileten ligge kaldt i ett døgn.
  • Bak tomatene i ovn på 150 grader til skinnet sprekker, ca. 8-10 min.
  • Bland sammen forskjellig typer salatblader.
  • Skjær kveitefileten i tynne skiver og legg utover på tallerkener.
  • Legg tomatene over kveiteskivene sammen med salaten og sorte oliven.
  • Dryss over litt olivenolje, balsamicoeddik og pepper.