
Grillet breiflabb med avokado
Breiflabb egner seg godt til grilling. Dette er oppskriften på en sunn og lett sommerrett. Sesongens grønnsaker er tilbehør, og du kan bytte dem ut etter smak og sesong.
Ingredienser
4 porsjoner
-
800 g
-
2 stkavokado
-
6 stkknaskegulrøtter
-
400 gsmør
-
1 dlsoyasaus
-
1-2 sskapers
-
salt og pepper
-
olivenolje
Fremgangsmåte
- Skjær breiflabb i serveringsstykker, dryss salt over og pensle med olivenolje.
- Grill breiflabbstykkene på begge sider ved god varme til de er gyllen. La dem deretter hvile under folie i 2 minutter.
- Skrell og skjær avokado i båter, rens knaskegulrøtter og asparges.
- Pensle grønnsakene med olivenolje. Dryss salt og pepper over.
- Stek grønnsakene i grillpanne til alt er mørt, ca. 3-4 minutter.
- Brun smør og rør inn soyasaus og kapers like før servering.
Server grillet breiflabb med grønnsaker og soyasmør.