Grove-fiskeburgere large-1

Grove fiskeburgere

Hjemmelagde fiskeburgere er veldig godt og du kan variere smaken ved å bruke forskjellig krydder i farsen, og ved å bruke forskjellige grønnsaker i burgeren.

Ingredienser

4 porsjoner

Tilbehør

  • 8 skiver
    brød
  • 0,5 stk
    salathode
  • 2 stk
    tomat
  • 8 stk
    sylteagurk
  • dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær seifileten i biter og ha dem i en foodprosessor sammen med salt.
  • Kjør maskinen i noen sekunder til alt er blandet og rør inn melk, litt om gangen, og ha til slutt i potetmel.
  • Finhakk løk og gressløk, og rør det inn i farsen sammen med pepper.
  • Stek først en liten prøvekake, smak på den og tilsett mer salt eller andre krydder etter ønske.
  • Bruk en skje dyppet i kaldt vann og lag passe store burgere, trykk dem litt flate.
  • Varm flytende margarin i en stekepanne. La den bli godt varm og stek burgerne pent brune på begge sider.

Ha fiskeburgerne mellom to skiver brød sammen med salat, tomat, sylteagurk og dressing etter eget ønske.

Kilde: godfisk.no / foto: Alf Børjesson