Bb2 R8368 1

Krabbesalat med grillet brød

Enkel og god salat med sesongens krabbe.

Krabbesalat med grillet brød

4 porsjoner

  • 4 stk
  • 1 stk
    Crème Fraîche beger
  • 2 ts
    Pepperrot revet
  • 2 ss
    Dill finhakket
  • Sitron
  • 1 bunt
    Reddik
  • 1 stk
    Rødløk
  • 4-6 ss
    Sylteagurk finhakket
  • 1 stk
    Surdeigsbrød

Fremgangsmåte

1.Bland sammen krabbekjøttet med crème fraîche og smak til med revet pepperrot og finhakket dill. Smak deretter til med salt, pepper og sitron.

2. Bruk gjerne krabbehuset til å servere salaten i.

3. Finhakk rødløk og høvle reddik tynt. Ha dette i skåler hver for seg.

4. Kutt brødet i ca. 0,5 cm tykke skiver og grill eller stekt disse hardt på begge sider.

5. Server krabbesalat med tilbehør og grillet brød. Topp med revet pepperrot og fine kvaster av dill.