
Krabbesalat med grillet brød
Enkel og god salat med sesongens krabbe.
Krabbesalat med grillet brød
4 porsjoner
-
4 stk
-
1 stkCrème Fraîche beger
-
2 tsPepperrot revet
-
2 ssDill finhakket
-
Sitron
-
1 buntReddik
-
1 stkRødløk
-
4-6 ssSylteagurk finhakket
-
1 stkSurdeigsbrød
Fremgangsmåte
1.Bland sammen krabbekjøttet med crème fraîche og smak til med revet pepperrot og finhakket dill. Smak deretter til med salt, pepper og sitron.
2. Bruk gjerne krabbehuset til å servere salaten i.
3. Finhakk rødløk og høvle reddik tynt. Ha dette i skåler hver for seg.
4. Kutt brødet i ca. 0,5 cm tykke skiver og grill eller stekt disse hardt på begge sider.
5. Server krabbesalat med tilbehør og grillet brød. Topp med revet pepperrot og fine kvaster av dill.