
Kveite med grillede grønnsaker
Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker.
Ingredienser
4 porsjoner
-
600gkveiteskiver
-
0,5lvann
-
0,5dlsalt
-
1stkpaprika
-
1stksquash, grønn
-
1stkaubergine
-
12stkasparges
-
olivenolje
-
salt og pepper
-
brød
Fremgangsmåte
- Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter.
- Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir.
- Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.
- Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.
- Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene.
- Dryss på litt salt og pepper.
Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.
Oppskrift og bilde fra godfisk.no