Kveite Norges Sjomatrad

Kveite med grillede grønnsaker

Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 600g
    kveiteskiver
  • 0,5l
    vann
  • 0,5dl
    salt
  • 1stk
    paprika
  • 1stk
    squash, grønn
  • 1stk
    aubergine
  • 12stk
    asparges
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • brød

Fremgangsmåte

  • Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter.
  • Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir.
  • Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.
  • Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene.
  • Dryss på litt salt og pepper.

Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.

Oppskrift og bilde fra godfisk.no