Moqueca-med-klippfisk large

Moqueca med klippfisk

Moqueca er en tradisjonell brasiliansk sjømatgryte, og dette er en oppskrift fra Salvador. Klippfisk, papaya og kokosmelk gir deg en ny sjømatopplevelse!

Ingredienser

4 porsjoner

Ingredienser

Ingredienser

Fremgangsmåte

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisk i serveringsstykker.
  • Skjær papaya og paprika i terninger.
  • Del cherrytomat i to, grovhakk løk, og finhakk vårløk.
  • Bland papaya og alle grønnsakene godt sammen og del i to like store deler.
  • Ha ene halvparten i en kasserolle sammen med olivenolje og kokosmelk.
  • Kok under stadig omrøring i 15 minutter. Det skal tykne litt.
  • Tilsett resten av grønnsakene og klippfisk, og kok videre på svak varme i ca. 15 minutter uten å røre.
  • Smak til med salt.

Server gryten med kokt ris.

Kilde: godfisk.no / foto: Marco Terranova