Paella Med Reker Torsk Og Blaskjell Synnove Dreyer Sjomatradet

Paella med reker, torsk og blåskjell

En spansk klassiker som passer til hverdag og fest.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 100g
  • 50g
  • 200g
  • 1 stk
    Løk
  • 2 fedd
    Hvitløk
  • 2 stk
    Paprika, rød
  • 0,5 dl
    Olje
  • 2,5 dl
    Ris
  • 0,3 ts
    Safran
  • 6 dl
    Kyllingbuljong
  • 200g
    Erter, fryst
  • salt, pepper, kajannepepper, frisk oregano og lime

Fremgangsmåte

  • Skjær torsk i terninger.
  • Finhakk løk og hvitløk, og skjær paprika i terninger.
  • Surr løk og hvitløk i olje i ca. 6 minutter.
  • Tilsett paprika, ris og safran.
  • Hell i kyllingbuljong og la det småkoke i 25-30 minutter.
  • Tilsett torskebitene og ertene, og la surre til torsken er ferdig, ca. 3 minutter.
  • Ha i blåskjell og reker noen minutter før servering.
  • Smak til med salt, pepper og kajennepepper.

Server med oregano drysset over, og med limebåter ved siden av

oppskrift fra 3iuka