
Sjøkreps med pesto
Raskere grillmat enn sjøkreps skal du lete lenge etter. Deilig og eksklusivt er det like fullt. Her får du også oppskriften på hjemmelaget pesto, men du kan gjerne kjøpe den ferdig på glass.
Ingredienser
4 porsjoner
-
12 stk
Pesto
-
1 pottebasilikum frisk
-
2 feddhvitløk
-
50 gpinjekjerner
-
50 gparmesanost
-
1 dlolivenolje
-
salt og pepper
Tilbehør
-
brød
Fremgangsmåte
- Hakk basilikum, hvitløk, pinjekjerner og parmesanost i food-processor.
- Spe med oljen mens maskinen går, til en fyldig saus.
- Smak pestoen til med salt og pepper.
- Del sjøkreps på langs og smør pesto på kjøttsiden.
- Legg krepsene med skallsiden ned på grillen og grill i ca. 2-3 minutter.
Server nygrillede sjøkreps med godt brød.
Tips: Pesto kan lages på forhånd og oppbevares i et glass eller plastboks med tett lokk.