Stekt og ovnsbakt
-
Bakt kveiterull med sprø broccolini, smørsaus og løjrom
-
Bouillabaisse i ovnen
-
Gratinerte sjøkreps
-
Grønnsakspanert lange
-
Klassisk lutefisk med mandelpoet, bacon, ertekrem og sennepssaus
-
Kveite til jul
-
Lettrøkt lutefisk i hjertesalat med fennikel og eplesalat
-
Lutefisk med grønne linser og sennepssaus
-
Ovnsbakt laks med couscoussalat
-
Ovnsbakt skrei med spisskål
-
Paella med reker, torsk og blåskjell
-
Pannestekt kveite med confitert potet, rosenkål og kylling -og steinsoppsaus
-
Pannestekt lange med hollandaise og rødbeter
-
Pannestekt torsk med persillerot
-
Pepperstekt klippfisk med sesongens rotgrønnsaker
-
Skatevinge med grillet kål og gulrot
-
Skinnstekt piggvar spinat og balsamicokrem
-
Skrei med appelsinsaus og potetmos
-
Skrei med chorizo
-
Skrei med polenta og ratatouille
-
Skrei til Valentine
-
Skreitunger med ingefær
-
Smørstekt kamskjell med sweet chilli saus
-
Stekt breiflabb med soltørket tomat og blomkålkrem
-
Stekt hyse med piperonata
-
Stekt kveite med kantareller
-
Stekt kveite med pepperothollandaise
-
Stekt piggvar med asparges og gulrot
-
Stekt skrei med ertepurè, sopp og nøttesmør
-
Stekt skrei med rødvinssaus
-
Torsk med bønnesalat
-
Torsk til jul
-
Tradisjonell lutefisk