Aktuelt

FLYT - Seaweed

Fremhev smaken i råvarene med den nye serien FLYT Seaweed.

Sommerens beste sjømat

Hel fersk fisk og skalldyr på grillen er smakfull sommermat og enkelt når du skal grille til mange.

Sushidag hos Domstein Sjømat i Oslo

Domstein Sushi rulles ut i alle avdelinger i Domstein Sjømat. Sortimentet består av råvarer av høy kvalitet, tørrvarer og nonfood-produkter. Vi kan levere alt av norske og eksotiske råvarer til ditt sushikjøkken og importerer sushiprodukter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører i Norden.

Skreisesong

Nå er skreien her! Skreifisket er en årlig begivenhet med lange tradisjoner. Dette er Norges viktigste sesongfiske. Hvert år fra januar til april kommer voksen kjønnsmoden torsk svømmende inn fra Barentshavet for å gyte på de faste gyteplassene rundt Lofoten.

Seier i Det Norske Måltid for årets sjømat - villfanget

Vi er beæret over å vinne prisen for årets sjømat - villfanget for 3. året på rad. Gjennom vår satsing på ferske lokale råvarer av høy kvalitet gjør vi flere sjømatprodukter lettere tilgjengelig for forbrukere over hele landet.

Syv retter til jul

Til julens måltider hører mange tradisjonsrike retter til som sild, rakfisk, røkt og gravet laks, lutefisk, torsk og kveite.

Piggvar - havets fasan

Piggvaren har fast og hvitt kjøtt med utsøkt smak. Den har alltid vært en høyt skattet matfisk og ble av Romerne omtalt som havets fasan.

Høst = skalldyr

I Norge spiser vi skalldyr hele året, men det er på høsten før gytingen starter at skalldyr er på sitt beste. Da har skalldyrene brukt sommeren på å spise seg opp og det er blitt kaldere i vannet. Dette gjør skalldyrkjøttet fast og smakfullt.