Aktuelt
Røkt laks på sitt beste
Røkt laks hører med i julehøytiden.
Årets lutefisk er klar!
Lutefisk starter livet som skrei. Etter mange måneders tørking og modning er den nå heldigvis klar.
Ny sesongkalender
Lurer du på når det er makrellsesong? Husker du når breiflabben er fredet og når det er lov til å fangste norsk hummer?
Sjømat i påskehøytiden
Påskestemning med sild og klippfisk på menyen.
Domstein Sjømat tester EcoFishBox
Domstein Sjømat og Stora Enso tester ut EcoFishBox til det norske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet.
Årets lutefisk fra Lofoten
Fra tørrfisk til sesongens lutefisk på Værøy i Lofoten. På den lille øya produseres nemlig halvparten av all lutefisk som spises i Norge.
Domstein sild
Med kryddersildfilet og spekesild kan du lage utallige varianter sild til hverdag og fest. Kun den aller beste silda blir saltet og lagt på tønner for modning etter tradisjonell metode.
Domstein Sjømat støtter Norsk Restaurantskole
Sammen med Engrosfrukt støtter vi Norges første private videregående skole for kokke- og servitørfag; Norsk Restaurantskole.
Årets makrellstørje er på vei!
Årets første fangst ble tatt 5. september av MS Hillersøy.
FLYT - Seaweed
Fremhev smaken i råvarene med den nye serien FLYT Seaweed.