Aktuelt
Seier i Det Norske Måltid for årets sjømat - villfanget
Vi er beæret over å vinne prisen for årets sjømat - villfanget for 3. året på rad. Gjennom vår satsing på ferske lokale råvarer av høy kvalitet gjør vi flere sjømatprodukter lettere tilgjengelig for forbrukere over hele landet.
Syv retter til jul
Til julens måltider hører mange tradisjonsrike retter til som sild, rakfisk, røkt og gravet laks, lutefisk, torsk og kveite.
Piggvar - havets fasan
Piggvaren har fast og hvitt kjøtt med utsøkt smak. Den har alltid vært en høyt skattet matfisk og ble av Romerne omtalt som havets fasan.
Høst = skalldyr
I Norge spiser vi skalldyr hele året, men det er på høsten før gytingen starter at skalldyr er på sitt beste. Da har skalldyrene brukt sommeren på å spise seg opp og det er blitt kaldere i vannet. Dette gjør skalldyrkjøttet fast og smakfullt.
Argentinske villreker - sunn og smakfull sommermat
Den røde argentiske reken er en kaldtvannsreke og har en søtlig mild smak som kan sammenlignes med grønlandsrekene som vi spiser mest av i dag.
SMAK-messen 2017
SMAK-messen er Nordens ledende fagmesse og møteplass for Horeca-bransjen. Gjennom fire dager presenterte vi et bredt sortiment av fersk villfisk og skalldyr for både nye og eksisterende kunder samt andre besøkende.
Vinner i Det Norske Måltid for årets sjømat
Konkurransen Det Norske Måltid 2016 er kåringen av de beste mat- og drikkeleverandørene i Norge og vi er stolte av utmerkelsen i klassen årets sjømat - villfanget!