Pepperkrabbe1

Pepperkrabbe

Krabbeklør med deilig pepperaroma og en smak av Asia.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 2 kg
  • 8 cl
    soyasaus
  • 2 ss
    honning
  • 2 ss
    black pepper sauce
  • 20 stk
    pepper, hel sort
  • 4 båter
    limesaft
  • 2 stk
    sjalottløk
  • 3 stk
    vårløk
  • olje

Sriracha-dressing

  • 4 ss
    majones
  • 1 ts
    sriracha

Fremgangsmåte

  • Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
  • Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
  • Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
  • Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.

Server med ristet brød og Shriracha-majo.

3iuka