
Pepperkrabbe
Krabbeklør med deilig pepperaroma og en smak av Asia.
Ingredienser
4 porsjoner
-
2 kg
-
8 clsoyasaus
-
2 sshonning
-
2 ssblack pepper sauce
-
20 stkpepper, hel sort
-
4 båterlimesaft
-
2 stksjalottløk
-
3 stkvårløk
-
olje
Sriracha-dressing
-
4 ssmajones
-
1 tssriracha
Fremgangsmåte
- Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
- Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
- Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
- Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.
Server med ristet brød og Shriracha-majo.
3iuka