Aktuelt

Skrei på menyen!

Skrei som råvare er allsidig og kan serveres tradisjonelt som skreimølje, med Sandefjordsmør eller i kombinasjon med smaker fra det indiske, italienske eller asiatiske kjøkken. Det finnes mange muligheter med havets sprekeste råvare!

Årets lutefisk fra Lofoten

Fra tørrfisk til sesongens lutefisk på Værøy i Lofoten. På den lille øya produseres nemlig halvparten av all lutefisk som spises i Norge.

Domstein sild

Med kryddersildfilet og spekesild kan du lage utallige varianter sild til hverdag og fest. Kun den aller beste silda blir saltet og lagt på tønner for modning etter tradisjonell metode.

FLYT - Seaweed

Fremhev smaken i råvarene med den nye serien FLYT Seaweed.

Sommerens beste sjømat

Hel fersk fisk og skalldyr på grillen er smakfull sommermat og enkelt når du skal grille til mange.

Sushidag hos Domstein Sjømat i Oslo

Domstein Sushi rulles ut i alle avdelinger i Domstein Sjømat. Sortimentet består av råvarer av høy kvalitet, tørrvarer og nonfood-produkter. Vi kan levere alt av norske og eksotiske råvarer til ditt sushikjøkken og importerer sushiprodukter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører i Norden.

Skreisesong

Nå er skreien her! Skreifisket er en årlig begivenhet med lange tradisjoner. Dette er Norges viktigste sesongfiske. Hvert år fra januar til april kommer voksen kjønnsmoden torsk svømmende inn fra Barentshavet for å gyte på de faste gyteplassene rundt Lofoten.