Skip to main content
Til toppen

Hel kokt krabbe med dip

Enkel og sunn krabberett som passer som forrett, siderett eller til kun kos.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 4 stk Hel kokt krabbe
  • 1 stk Sitron
  • 1 stk Baguett
  • Piquillomajones:
  • 100 g Piquillo
  • 6 ss Majones
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 ss Dijonsennep
  • Noen dråper Tabasco
  • Pepper- og hoisinmajones:
  • 8 ss Majones
  • 2 ts Sort ristet pepper, grovkvernet i morter
  • 2 ss Hoisinsaus
  • 2 ss Limesaft

 

Fremgangsmåte

 

Piquillomajones:

  • Ha alle ingrediensene i en blender og kjør sammen til en jevn saus.

Pepper- og hoisinmajones:

  •  Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt.

  •  Ha dippene i skåler og server med hel kokt krabbe, baguetter og sitron.

Oppskrift og foto: krabbe.no

Lenker
Min side