Skip to main content
Til toppen

Fersk fisk og sjømat

Vi tilbyr sikker leveranse av fisk, skalldyr og sushi til det norske dagligvaremarkedet gjennom alle sesonger med vårt landsdekkende nettverk av fiskere og fiskemottak. Egne lokale produkter og spesialiteter produseres og distribueres fra våre lokale avdelinger som skreimølje fra vår avdeling i Tromsø, ferske sørlandsreker fra vårt rekemottak utenfor Kristiansand og egen saltet fisk som torsk, brosme, uer og lange fra vår avdeling i Bergen.

Til storhusholdningsmarkedet kan vi daglig tilby et bredt sortiment på over 400 tilgjengelige varelinjer med fersk sjømat fra hele verden, fra hele norskekysten og mange lokale råvarer og spesialiteter.Vi har tilgang på alt innen sjømat og leverer til avtalt tid og pris. Gjennom mange år har vi tilegnet oss en unik kunnskap om kundenes behov og gjennom de ulike sesongene kan vi tilby markedets beste sjømat. Vi har spesialisert oss på hvitfisk, skalldyr og bearbeidede fiskeprodukter. Våre avdelinger håndfileterer og bearbeider fisken slik at kundene er sikret den beste og ferskeste kvaliteten.

Vi har nettverket og kunnskapen om råvarer til alle sesonger. Hos oss kommer du i kontakt med medarbeidere med matfaglig bakgrunn og mange år i bransjen.

Lenker
Min side