Skip to main content
Til toppen

Hummer og pasta

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 hummer kokt
  • 100g parmesan
  • 4 eggeplommer
  • 1 potte koriander
  • 1 potte persille
  • 1 potte gressløk
  • 1 pakke grønn chili
  • 1kg fersk pasta

 

Fremgangsmåte

  • Rens hummeren og kutt i grove biter
  • Sett på en stor kjele vann og smak opp med salt
  • Riv parmesan og bland med eggeplommer
  • Kutt urtene og chili fint
  • Kok pastaen tild en er al dente(den har litt tyggemotstand)
  • Sil pastaen, men behold ca. 1 dl av annet ikjelen, vend inn paremsan og eggeblanding og rør godt
  • Tilsett til slutt alle urter og hummeren og rør dette sammen før du legger på tallerken

         Bon appetit!

 

Oppskrift kokk og regionleder Frederic Klev - Domstein Sjømat Trondheim

Lenker
Min side