Skip to main content
Til toppen

Sildviche med jalapenomajones og nachos

Foto: Edward Dreng Karlsen

Ingredienser

4 porsjoner

  • 150g sildefilet
  • saften av 2 lime
  • 1/2 rød chili, finhakket
  • 1/2 rødløk
  • 2 ss frisk koriander, grovhakket
  • 8 store nachos
  • Jalpanomajones (100g majones blandet med 2ss finkuttet, syltede jalapeno)
  • Koriandercress eller spirer til topping

 

Fremgangsmåte

 

1. Kultt silden i små terninger. Mariner i limjuice, chili og litt salt i ca. 20min.

2. Bland inn rødlløk og koriander rett før servering.

3. Legg cevichen på nachos, topp med jalapenomajsoner og korandercress

 

 

Oppskrift av Haavard Onsøyen i samarbeid med Godfisk

Lenker
Min side