Skip to main content
Til toppen
Velkommen til Domstein

Velkommen til Domstein

Domstein Sjømat leverer daglig fersk fisk og sjømat til storhusholdning -og dagligvarebransjen i hele landet.

Sortiment

Sortiment

Vi leverer alt av sjømat med spesielt fokus på hvitfisk og skalldyr. Våre avdelinger håndfileterer og bearbeider et stort antall arter og sikrer deg den beste kvaliteten.

Se produkter
Lokale avdelinger

Lokale avdelinger

Nasjonal leverandør med lokale avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Finn avdeling
Sesongvarer

Sesongvarer

Her finner du aktuelle produkter i sesong.

Les mer
Lokale avdelinger

Lokale avdelinger

Nasjonal leverandør med lokale avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Finn avdeling
Sesongvarer

Sesongvarer

Her finner du aktuelle produkter i sesong.

Les mer
Ny kunde?

Ny kunde?

Er du kjøpmann, kjøkkensjef eller restaurantansvarlig? Vi leverer fersk sjømat direkte med egne biler og sjåfører. Ta kontakt for en sjømatprat.

Registrer deg her

AKTUELLE SESONGVARER

Blåskjell levende Økologisk

2140600
Røye hel oppdrett Blåfjell

1127604
Reker ferske 15kg

2136600
Piggvar 1-2 oppdrett

1128600
Uer stor m/hode

1115601
Makrell hel fersk

1118600
Kveite 3-5 oppdrett

1120605
Les mer
Nogowa - nordisk tangsalat
Nogowa - nordisk tangsalat

Tangsalaten er laget av nordisk sukkertang, men med de dype smakene fra det japanske kjøkken! 

Les mer
Åpning av kamskjell
Åpning av kamskjell

Kamskjellets flotte muskel kan anvendes i mange retter. Her viser vi deg hvordan du åpner og renser et kamskjell.

Les mer
Sei,skrei og bakt gulrot
Sei,skrei og bakt gulrot

Sei er gourmetmat og en rimelig fisk. Sammen med skrei, bakt gulrot og en fyldig smørsaus er dette en lekker hvitfiskrett.

Les mer
Pannestekt skrei, selleri og eplesmørsaus
Pannestekt skrei, selleri og eplesmørsaus

Server fersk skrei med karamellisering, sellrikrem og smørsaus.

Les mer
Røkt laks på sitt beste
Røkt laks på sitt beste

Den aller beste røkelaksen finner man blant de håndlagde produktene røkt på older og bøk på gamlemåten i kammerovner.

Les mer
Skalldyr om høsten
Skalldyr om høsten

I Norge spiser vi skalldyr hele året, men det er på høsten før gytingen starter at skalldyr er på sitt beste. Da har skalldyrene brukt sommeren på å spise seg opp og det er blitt kaldere i vannet. Dette gjør skalldyrkjøttet fast og smakfullt.

Les mer
Sommersalat med strimlet hval, chevre og nektarin
Sommersalat med strimlet hval, chevre og nektarin

Denne nydelige sommersalaten er enkel og rask å lage - en perfekt rett på varme sommerdager.

Les mer
Shishkebab med hval og nypotetsalat
Shishkebab med hval og nypotetsalat

En spennende twist på grillen, der salt møter søtt og saftig hvalkjøtt får vist en helt ny side.

Lenker
Min side