![Velkommen til Domstein](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1694675308/g_jsPanoRe_Q-014_1)
Velkommen til Domstein
Domstein Sjømat leverer daglig fersk fisk og sjømat til storhusholdning -og dagligvarebransjen i hele landet.
![Sortiment](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1696324289/g_pyTuh5tI_Q-014_1)
Sortiment
Vi leverer alt av sjømat med spesielt fokus på hvitfisk og skalldyr. Våre avdelinger håndfileterer og bearbeider et stort antall arter og sikrer deg den beste kvaliteten.
![Lokale avdelinger](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1694769288/g_KAyxxXTK_Q-014_1)
Lokale avdelinger
Nasjonal leverandør med lokale avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.
![Sesongvarer](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1694689671/g_GahGIVKt_Q-014_1)
Sesongvarer
Her finner du aktuelle produkter i sesong.
![Lokale avdelinger](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1718269174/g_o1NFD48U_Q-014_1)
Lokale avdelinger
Nasjonal leverandør med lokale avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.
![Sesongvarer](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1718269179/g_7BKOMb5v_Q-014_1)
Sesongvarer
Her finner du aktuelle produkter i sesong.
![Ny kunde?](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_720,q_auto,w_1920/v1697099613/g_ZFdVp48J_Q-014_1)
Ny kunde?
Er du kjøpmann, kjøkkensjef eller restaurantansvarlig? Vi leverer fersk sjømat direkte med egne biler og sjåfører. Ta kontakt for en sjømatprat.
AKTUELLE SESONGVARER
AKTUELT
![Nogowa - nordisk tangsalat](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1718027408/d_d-10102_default_1)
Tangsalaten er laget av nordisk sukkertang, men med de dype smakene fra det japanske kjøkken!
![Sommersalat med strimlet hval, chevre og nektarin](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1718885425/d_d-10104_default_1)
Denne nydelige sommersalaten er enkel og rask å lage - en perfekt rett på varme sommerdager.
![Matjessild](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1718962668/d_d-10107_default_1)
Marinert matjessild er enkelt og smakfullt, og passer utmerket på grillen.
![Shishkebab med hval og nypotetsalat](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1718888218/d_d-10105_default_1)
En spennende twist på grillen, der salt møter søtt og saftig hvalkjøtt får vist en helt ny side.
![Åpning av kamskjell](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1695382561/d_d-10008_default_1)
Kamskjellets flotte muskel kan anvendes i mange retter. Her viser vi deg hvordan du åpner og renser et kamskjell.
![Sei,skrei og bakt gulrot](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1704464004/d_d-10097_default_1)
Sei er gourmetmat og en rimelig fisk. Sammen med skrei, bakt gulrot og en fyldig smørsaus er dette en lekker hvitfiskrett.
![Røkt laks på sitt beste](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1697457288/d_d-10084_default_1)
Den aller beste røkelaksen finner man blant de håndlagde produktene røkt på older og bøk på gamlemåten i kammerovner.
![Skalldyr om høsten](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1696248252/d_d-10083_default_1)
I Norge spiser vi skalldyr hele året, men det er på høsten før gytingen starter at skalldyr er på sitt beste. Da har skalldyrene brukt sommeren på å spise seg opp og det er blitt kaldere i vannet. Dette gjør skalldyrkjøttet fast og smakfullt.
![Elektriske kjølebiler](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_500,q_auto,w_500/v1688557441/d_d-10053_default_1)
De ny elektriske kjølebilene er på veien i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.